Over Zuidema Groep

Onze deskundigheid en zorgvuldigheid in het aannemen van GWW-werken en bij het inzamelen, transporteren, verwerken en toepassen van afvalstromen garanderen de continuïteit van ons bedrijf. Zuidema Groep is veelzijdig door de combinatie aan disciplines:

  • Zuidema Aannemers
  • Zuidema Handel & Transport
  • Zuidema Recyclingcentru

Wij bieden u een breed en integraal pakket aan oplossingen. Wij hechten waarde aan heldere en duidelijke communicatie, waardering en respect. Daarbij kunnen wij niet zonder u en omgekeerd. Zuidema Groep zet de klant centraal. Zo bewerkstelligen wij een aanpak én resultaten die duurzame kwaliteit in zich hebben.

Vakmanschap, duurzaamheid, betrokkenheid

De korte lijnen in onze organisatie maken ons flexibel, zodat wij daadkrachtig en oplossingsgericht handelen. Ons vakmanschap is ontstaan door keihard werken, ondernemerschap en enthousiasme. Dat blijft en is hopelijk aanstekelijk. Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en willen dat verduurzamen. Wij streven continu naar meer kwaliteit en betrokkenheid – oprechte mensen, goed materieel en mooie producten – en u kunt ons daar bij helpen.

Dienstverlening is eenvoud

Onze ambitie is projecten te realiseren op een maatschappelijk betrokken wijze en hierin te excelleren door nauw samen te werken met opdrachtgevers, medewerkers en eindgebruikers. Met ruim 30 collega’s geven wij invulling aan deze ambitie.

Wij ondernemen met het motto ‘dienstverlening is eenvoud’. U kunt op ons rekenen!